Betalen & Verzenden

Betaling via IDEAL? Dit is de populairste online betaalsysteem in Nederland. U betaalt hier nooit extra kosten voor. Na uw bestelling bij Replicahorlogesnl.com onkrijgt u van ons een mail met de link naar de IDEAL betaalpagina. Zodra we de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling verwerken. Heeft u gekozen bij Replicahorlogesnl.com voor bankoverschrijving? Na uw bestelling krijgt u van ons de Bankgegevens waarna u het totaalbedrag kunt overmaken. (Meestal duurt het niet meer dan 1 werkdag)

Hoelang duurt het voordat ik de bestelling binnen heb? Dat hangt zeer sterk van de bestelde artikelen af, maar meer dan 10% van onze bestellingen worden nog dezelfde dag verwerkt en binnen 24 uur verzonden en binnen 1 of 2 werkdagen in huis. En 90% zijn exclusieve modellen met levertijd +-15 dagen en vervolgens ontvangt u in +-8 dagen na de betaling de track&trace via mail.

Mocht u de mail niet hebben ontvangen met de track&trace is het belangrijk dat u dat bij ons opvraag! Wij zijn niet verantwoordelijk als het pakketje teruggestuurd word door afwezigheid of het niet ophalen bij Postnl punt. Mocht u in deze situatie komen dan willen wij u duidelijk maken dat er kosten aan verbonden zijn. 

Uw bestelling wordt met PostNl met track&trace verzonden. Nederland Betaalt u 9 euro verzendkosten (Pakket met track&trace DHL/Postnl). Belgie Betaalt u 15,50 euro verzendkosten met track&trace (Pakket met track&trace Bpost/DHL)