1- Wij zijn een betrouwbare Webshop en dat staat bij ons op nummer 1! Wij versturen uw pakketje altijd vanuit Europa, dus nooit invoerrechten betalen! Bovendien leveren wij uw pakketje uiteraard met track&trace en dus 100% levering!

2- Zodra uw product bij ons uit het magazijn wordt verstuurd krijgt u een Track en Trace code toegestuurd. . Wij garanderen u dat u veilig bij ons uw aankopen verricht en tevens zijn wij bereikbaar via chat en mail. U kunt ons altijd bereiken voor al uw vragen en is uiteraard vrijblijvend. Tevens hebben we meer dan 20 jaar ervaring en al uw vragen worden beantwoord.

3- U kunt veilig betalen via Ideal u krijgt binnen 30-60 minuten na uw bestelling een betaalLink met uw bestelde horloge.(Het kan zijn dat de betaallink in ongewenste mail terecht is gekomen.

4- U krijgt bij ons 1 maanden garantie op uw uurwerk.

5- Mocht het horloge niet voldoen aan uw verwachtingen?
Te groot/ te klein of de kleur is geen probleem dan kunt u het horloge binnen 1 dag ruilen (verzendkosten zijn voor de klant) met de volgende retourvoorwaarden;
1 Het horloge dient ongedragen/onbeschadigd te zijn.
2 Het horloge is voorzien van origineel beschermfolie en toebehoren.
3 Aangetekend terug sturen naar ons en wij voldoen aan uw wens.( let op: altijd eerst het retouradresadres opvragen!

4)(Er zitten wel kosten aan verbonden tussen 35€-50€ om te ruilen.

6- top service!

7- Is het een cadeau? Top, no worries, wij hebben tevens boxen plus bijhorende papieren 1 op 1 die u erbij kunt bestellen voor slechts 60 euro. Opgelet! Het is enkel voor het merk Rolex!